23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Oktay ve Ülgen Erülkü nün ölüm nedeni açıklandı

“Erülkü Market” sahipleri Oktay ve Ülgen Erülkü çiftinin ölüm nedeninin intihar olduğu kesinleşti.
Yayınlama: 26.03.2012 03:00 Güncellendi: 20.09.2025 03:51 750 okuma
Oktay ve Ülgen Erülkü nün ölüm nedeni açıklandı

6 Mart’ta Beşparmak-Bufavento kalesi bölgesinde ölü bulunan Minareliköy’de sakin Oktay ve Ülgen Erülkü çiftinin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için her iki cesetten kan, idrar ve mide muhdeviyatı örnekleri alınarak toksikolojik inceleme için Devlet Laboratuvarı’na gönderildi.


Açıklamada, olay yerinden bulunan ayran bardakları ve tarım ilacı ile otopsi esnasında cesetler üzerinden alınan numuneler üzerinde Devlet Laboratuarı’nda yapılan incelemeler sonucunda ilgili tarım ilacının kimyasal madde içerdiği, ayran bardakları içerisindeki sıvı ile kan örneğinde aynı  kimyasal maddenin saptandığı belirtildi.


Polis, “Olayla ilgili olarak polisin yapmış olduğu geniş çaplı soruşturma ve alınan ifadelerden, olayın bir intihar vakası olduğu saptanmıştır” dedi.


Polis, adli tıp uzmanı tarafından gerek olay yerinde, gerekse ertesi gün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morgunda cesetler üzerinde yaptığı otopsi sırasında herhangi bir darp ve cebir izine rastlamadığını da yineledi.