23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Siber, Siligu Dayanışma Derneği Heyetini Kabul Etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Siligu Dayanışma Derneği heyetini kabul etti.
Yayınlama: 13.05.2016 03:00 Güncellendi: 20.09.2025 06:53 268 okuma
Siber, Siligu Dayanışma Derneği Heyetini Kabul Etti

Lefkoşa, 13 Mayıs 16 : Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Siligu Dayanışma Derneği heyetini kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, kabulde Dernek  Başkanı Özel Tahsin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi ve Siber’i 15 Mayıs’ta bu yıl 2’ncisinigerçekleştirecekleri Geleneksel Silugu Dayanışma Derneği pikniğine  davet etti.

Meclis Başkanı Sibel Siber de kabulde yaptığı konuşmada insanları bir arada tutan kültürel ve sosyal faaliyetlerin önemine dikkat çekerek, bu anlamda derneğin yapmış olduğu çalışmaların değerli olduğunu söyledi.

Derneğe çalışmalarında başarılar dileyen Siber, Cumhuriyet Meclisi olarak dernek ile işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirebileceklerini vurguladı.