8 Ağustos 2026 Cumartesi

Yüzme Maratonu Yapılıyor

SPOR 460
Yayınlama: 05 Aralık 2018 Çarşamba 03:00 | Güncellendi: 01.08.2026 00:54
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, toplumda farkındalık yaratmak,  gençleri spora yöneltmek ve başarılı sporcuları onere etmek adına sivil toplum örgütleriyle işbirliğinde yeni bir etkinlik düzenliyor. Bu çerçevede Başbak
Yüzme Maratonu Yapılıyor

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, toplumda farkındalık yaratmak,  gençleri spora yöneltmek ve başarılı sporcuları onere etmek adına sivil toplum örgütleriyle işbirliğinde yeni bir etkinlik düzenliyor.

Bu çerçevede Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile Aspava Spor Kulübü ile işbirliğinde 3 kilometrelik Yüzme Maratonu düzenliyor.

9 Aralık Pazar günü Yedidalga’da Uluslararası düzeyde yapılacak Yüzme Maratonu ile ilgili basın toplantısı bugün saat 14.30’da Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilecek.