Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizmi Türkiye’nin Ordu şehrinde tanıtılacak.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 14 Ağustos’a kadar sürecek tanıtım etkinliklerine katılmak üzere yarın Ordu’ya gidecek. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, beraberindeki heyetle yarın 12:05’te Ordu’ya hareket edecek olan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, daha sonra Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Ticaret Odası Başkanı Servet Şahin’i ziyaret edecek.
Bakan Ataoğlu temasları çerçevesinde yarın ayrıca Ordu TV’de canlı yayına katılacak.
Temaslarını Cumartesi günü de sürdürecek olan Bakan Ataoğlu, Ordu İli KKTC Tanıtım Etkinliği’ne katılacak ve bir de konuşma yapacak.
KKTC tanıtım filmlerinin de gösterileceği etkinlikte, stantlarda tanıtıcı yayınlar ve el sanatları dağıtımı yapılacak. Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu pazar günü yurda dönecek.