




Akaryakıt Tankeri Devrildi
Gazimağusa-Karpaz anayolu İskele Bahçeler mevkiinde öğle saatlerinde akaryakıt yüklü tanker devrildi. Tankerin devrilmesinin yanında, tankerden sızan akaryakıt bölgede endişe ve korku yarattı.
TAK muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre DL 793 plakalı tanker sürücüsü 58 yaşındaki Ömer Yıldırım, Kıbrıs Türk Petrolleri’nin Kalecik Tesisleri’nden akaryakıt aldıktan sonra Gazimağusa istikametinde seyrederken saat 14.30 sıralarında Bahçeler mevkiinde, önünde ansızın duran araca çarpmamak için şerit değiştirdi ve direksiyon hâkimiyetini kaybederek tankerin ana yol üzerinde devrilmesine neden oldu.
Tanker sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, devrilen tankerden yola sızan akaryakıt endişe yarattı.
Gazimağusa ve Yeşilköy İtfaiyesi kısa sürede kazaya müdahale ederek, olası faciayı önledi. İtfaiye ekipleri patlama veya yangın tehlikesine karşı tankere 5 itfaiye aracıyla müdahalede bulunarak, köpükle soğutma çalışması yaptı. Tehlikenin boyutlarının büyük olması nedeniyle polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde geniş emniyet şeridi oluşturularak vatandaşların olay yerine yaklaşması önlendi. Anayol uzun süre trafiğe kapatıldı. Bölgedeki iş yerleri ve dükkânlar tedbir amaçlı olarak boşaltıldı.
Uzun süren çalışmanın ardından tanker vinç yardımıyla tekerlekleri üzerine kaldırıldıktan sonra çekici ve itfaiye aracı eşliğinde Kıbrıs Türk Petrolleri’ne çekildi ve yol 17.30 sıralarında trafiğe açıldı.
MERHAMETSİZ: “BİR DAHA YAŞANMAMASINI ARZU EDİYORUM”
İskele Kaymakamı Bünyamin Merhametsiz kazanın ardından olay yerine gelerek yapılan çalışmaları izledi.
Merhametsiz yaptığı açıklamada, kazanın ardından itfaiye ekiplerinin çok kısa sürede olaya müdahale ettiğini ve soğutma çalışmaları yaptığını kaydetti.
Merhametsiz, tankerin karma akaryakıt yüklü olduğunu, kazanın 14.30 sıralarında tanker sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda oluştuğunu söyledi.
Çevredeki vatandaşların emniyeti açısından bölgedeki iş yerleri ve konutların boşaltıldığını kaydeden Merhametsiz, “Facianın eşiğinden dönüldü. Bir daha yaşanmamasını arzu ediyorum” dedi.











- » Akıllı ev sistemleri kolaylıkları nelerdir
- » Falyalı cinayetiyle ilgili İstanbulda gözaltına alınanların Söylemez Kardeşler olduğu ortaya çıktı! Tekne ile gelmişler
- » Falyalı cinayetinde 1 kişi gözaltına alındı
- » Halil Falyalı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
- » Bataklık operasyonu: 5 zanlı cezaevine gönderildi
- » Çirkin provokasyon! Yunanistan bayrağı asmaya kalkıştı
- » Rusya Nakliyat Fiyatları
- » Resmi evrak sahteleyen zanlılar, teminata bağlandı
- » Pençe-Yıldırım Harekatında şehit düşen Mehmetçikler için taziye
- » İngilterede KKTC bayrağının indirilmesi protesto edildi
- » Akaryakıta zam sonrası tüpgaz sıkıntısı yaşanıyor
- » Şartlı “karantinasız giriş” dönemi başladı
- » Ukrayna Nakliyat Nasıl Yapılır?
- » Polise gösterdiği ehliyet sahte çıktı, tutuklandı
- » Kemal Kılıçdaroğlu Kıbrıs a geliyor
- » Maraş çalışmaları rumları rahatsız etti
- » Ataoğlu, Esnafın yüzü gülecek
- » Aydın’ın En Güzel Turistik Bölgeleri
- » Ücretsiz antijen testleri başladı
- » Gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak
- » Anneler Günü İçin Anlamlı Hediye Fikirleri
- » Keçi Süt üreticileri bedava süt dağıttı
- » BES ile Yenierenköy Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi
- » 59’u yerel 70 pozitif vakaya rastlandı, 2 kişi hayatını kaybetti
- » Tatar: Kıbrıs konusunda esas egemenliktir
- » Cumhurbaşkanı Tatar, Guterres’in verdiği resepsiyona katıldı
- » Arıklı:İkı̇ devletlı̇ çözüm zamanı geldi
- » Güney Kıbrıs’ta 760 yeni vaka
- » Aydınlatmada Led Ampulleri Tercih Etmeniz İçin Nedenler
- » 82 Yeni Vaka, Kişi hayatını kaybetti
- » Dursun Oğuz, Ankarada
- » İnternet kafeciler Cuma günü eylemde
- » Rum kesiminde vaka sayıları artıyor
- » Çavuşoğlu’nun test sonucu bekliyor
- » Tek dozluk aşı Avrupada askıya alındı
- » Mağusa’da 360gr uyuşturucu
Mail : | Yazılım: Doğru Ajans