Yükleniyor...

En Çok Okunanlar

En Çok Yorumlananlar

Facebook Sayfamız

Denktaşın durumu ağırlaştı, henüz kaybetmedik

Denktaşın durumu ağırlaştı, henüz kaybetmedik

13 Ocak 2012 Cuma Saat 21:46
Paylas

Kıbrıs

YDÜ Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Savaşan, hastanede tedavi gören Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın durumu konusunda çok sıkıntılı anlar yaşandığını belirterek, “Ancak henüz kaybetmedik” dedi.

Savaşan, saat 21.15’te basına yaptığı kısa açıklamada, basın mensuplarının başka haberlere itibar etmemelerini isteyerek, “Gelinen aşama çok sıkıntılı ancak şu anda hayattadır” dedi. Hastanenin tüm ana bilim dalı başkanlarının Kurucu Cumhurbaşkanı’nın başında bulunduklarını söyleyen Savaşan, ellerinden geleni son ana kadar yapacaklarını vurguladı.


Savaşan, bir soru üzerine Denktaş’ın diyaliz makinesinden çıkarıldığını kaydetti.


Bu arada Savaşan’ın açıklamasından hemen sonra Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, beraberinde geniş bir Cumhurbaşkanlığı heyetiyle hastaneye geldi. Ardından KTBK Komutanı Korgeneral Adem Huduti ve GKK Komutanı Tümgeneral Mehmet Daysal ile bazı bakanlar da hastaneye geldi.



Haberi Ekleyen
Kktc Medya
info@kktcmedya.com
Bu haber toplam (1320) defa okunmuştur

YORUM EKLE Haber Yorumları ( 0 Adet)

Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
Künye   -   Reklam   -   İletişim    
Kktc Medya - Tüm Hakları Saklıdır © 2009 - 2011
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.